Återvinningsindustrierna rekryterar kommunikationschef

August 15, 2023

Återvinningsindustrierna rekryterar Kasper Gieldon som ny kommunikationschef. Med erfarenhet från politik och opinionsbildning kommer Gieldon att ansvara för Återvinningsindustriernas strategiska och operativa kommunikationsarbete.  

Kasper Gieldon har tidigare arbetat inom Moderaterna som kommunikationsstrateg och politisk sekreterare. Närmast kommer han från Stockholms Stadshus, och tidigare har han bland annat arbetat för Fredrik Reinfeldt AB.

– Återvinning är idag en miljardindustri och nyckeln till att Sverige blir världsledande inom klimatomställningen. Jag ser fram emot utmaningen att få återvinning på den politiska dagordningen, säger Kasper Gieldon.

Återvinningsindustrins vd, Ellen Einebrant, är glad över rekryteringen, som hon ser som en viktig kommunikationssatsning.

– Kaspers erfarenhet av politisk kommunikation kommer att ge våra medlemmar en starkare röst. För att kunna driva cirkulära produkt- och materialflöden framåt behövs en tydlig kommunikation gentemot dagens politiker och makthavare, säger Ellen Einebrant.


Kontakt:

Ellen Einebrant, Vd
Tel: +46 70 460 60 35

Kasper Gieldon, Kommunikationschef
Tel: +46 72 211 61 53


Ladda ner pressbild